Your Text Here

 

 

Har dere som går allmenn noen gang lurt på om dere valgte feil linje i slutten av 10.ende klasse? Vel, jeg kan gi deg et kort og greit svar her og nå: Sorry Mæc, du valgte dessverre feil. Ingen andre linjer har det så fett (og små-homofilt) som idrettslinja! Du finner ikke et lignende samhold noe annet sted! Angrer ikke et sekund på at jeg valgte idrettslinja, og det tror jeg ikke noen andre gjør heller! (Bortsett fra selvfølgelig døm tardene som droppa ut i første og andre klasse da=P *host* *kremt* judas-Bekkevold *hockhæ*.. oi, fæl hoste jeg har fått ass).

Men hva har så allmenn å tilby? Økonomi og 3 år med tysk! Ojeeee! Synd jeg ikke fikk oppleve det der gett! Rekti.... Men ihvertfall, hvor mange turer drar dere på i løpet av 3 år? Og hvor mange lærere har dere som kødder og står i som andre barnehagebarn? Og nøyaktig hvor mye gym/aktivitet har dere i løpet av uka? Haha, ta dere et hardt tak bak, og tenk over hva dere gjorde da dere valgte linje nå. *Et minutts stillhet til alle stakkars allmenn-slitere*.... Trist, ikke sant?

Alle kunne trengt en gjeng som "linja" å vanke sammen med. Og her kommer mer info om de beste idrettsklassene noensinne! GOD FORNØYELSE!:)

KLASSENE
 (trykk på bildene for mer info om hver klasse):

3IDA

3IDB

3IDC

 

TURER

Telttur til Hvaler - 1.klasse (Høsttur - 3 dager/2 netter)

Fjelltur på Danebu - 1.klasse (Vintertur - 5 dager/4 netter)

Kanotur til Aremark - 2.klasse (Høsttur - 3 dager/2 netter)

Fjelltur til Gomobu - 2.klasse (Vintertur - 5 dager/4 netter)

Fjelltur til Beseggen - 3. klasse (Høsttur - 5 dager/4 netter)

Fjelltur til Finse (heaheahehaheah) - 3. klasse (Vintertur - 5 dager/4 netter)