-·=»‡«=·- Jæmme-gruppa -·=»‡«=·-

Kristoffer "Koffe" Lågeide - multgitarist/vokal/låtskriver

Kristoffer "Krish" Raae Haugevik - ex-blokkfløytist/vokal/låtskriver

Jonas "Jonny" Syversen - lufttrommis/vokal/lyriker

 

Dette er historien om 3 stykk talentfulle musikere, som kommer til å bli noe stort;)

Eventyret begynte i det herrans år 2006. Koffe følte for å lage en egen sang, etter timesvis med jæmming av andre kjente sanger! Han ville ha noe eget! Så han begynte å fikle litt med en melodi, og nynnet litt for seg selv. Det ble etterhvert et vers, som ikke overraskende var en såkalt "love-song". Etterhvert fikk han hjelp til teksten fra den ååå så talentfulle sanger/låtskriveren Krish. Sangen, som fikk navnet "All day, all night" ble gjort ferdig den dagen, og resultatet kan du lese lenger nede på siden.

Men det stopper ikke der. For de to ville ha mer. Så de satte seg ned og utforsket gitaren litt. Koffe prøvde et par grep, og det ble til slutt en helt nydelig melodi. Teksten tok litt lenger tid å få til, men den kom. På denne låten fikk vi også hjelp av Jonny, som også er et fast medlem av gruppa. Den andre låten er litt mer dyster, og ble kalt "Fade away", som du også kan lese om lenger ned på siden.

Hva som skjer videre, er det kun disse 3 som vet. Men du kan gjøre deg klar for å bli overrasket...

(klikk på sangene for å se teksten)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The saga continues: Jæmme-gruppa har nå nådd nye høyder, ettersom de har skaffet seg et unikt og ekstremt operativt keyboard. De har plugget det inn, og tonene som kommer ut av det klinger bedre enn "Liverpool leder 1-0" i ørene. Nå kan ALT skje! Herregud, det er ventingen som er verst! Hva kan disse tre musikerne trylle fram med sine skrive - og syngeferdigheter? Hvem vet? FØLG MED!

 

To be continued...